Jdete někdo?
-- >> http://www.audio-video-show.cz
KDE
hotel Don Giovanni Praha Vinohradská 157a 130 20 Praha 3
KDY
pátek 31.3.2017 10.00 - 19.00- sobota 1.4..2017 10.00 - 18.00
VSTUPNÉ
jednotné vstupné 150,- Kč
Minulý ročník mi tak trochu utekl :D, letos bych to rád stihl. Co si pamatuju z předminulýho roku, trochu tam chybí oficiální zastoupení větších výrobců, což je škoda. Ale v Česku asi nic podobného není ... nebo někdo něco znáte?
jo to jsme asi taky viděl a ani jedna tv se mi nelibila všechno takové divné možná to tak mělo vypadat ale mě si to nezískalo a kor na tv jsem ve 4k neviděl žádnej přinos když na projektoru s uhlopřičkou 110" jsme viděl rozdil z blizky a čim dál jsem byl byl přinos nulovej ale třeba ten Sony tam bylo to HDR zajímavé jen teda nevím zda to nebylo až moc barevný na můj vkus :D
technet měl srovnávačku OLED a LCD (ta byla ok) a Full HD vs UHD s HDR. Jenže HDRko představovali na Arrivalu, což je asi nejhorší, co může člověk na LCDčko pustit (je masterovanej pro naprosto minimální jas). Navíc k tomu akorát tlachali nesmysly .... mno, radši jsem mlčel, ale trochu mě přepadala chuť se hádat :D
co srovnával technet ? si je vubec nevybavuji :D jako telky se mi vubec nelibili a srdce plesalo u toho sonyho ten měl štávu :D ale zatím mě to nepřesvěčilo že by měl byt důvod přecházet z moji 65tky jinam :D
byl. akorát mě to naštvalo :D ... po stránce videa naprostá katastrofa. zvlášť "srovnávačka" technetu, ta mě úplně vytočila :D ... ten projektor od jvc zklamání (nehledě na to, že u DLP vidím duhovej efekt, takže stejně nic pro mě), leda ten soňák byl pěknej.
tak co byl jsi ?
LG nevím ale tyhle firmy jsem viděl a pokud jsem to tam pochopil z vykladání prodejců tak většina byla zástupci či výhradní distributoři pro ČR ale na tak tyhle komerční věci tam nejezdím osobně mám rádši ty menší ti kolikrát dovezou pěkný kousky a pokud člověka něco zaujme tak se dozvý kde se to dá vidět či poslechnout v místnosti k tomu určené i když v loni měly vcelku dobře prezentovaný atmos a další věci ...
Panasonic, Samsung, Sony, LG, Epson atp.
Pokud jsem to správně pochopil, většina vystavovatelů jsou spíš prodejci. Imo by prospělo, kdyby se byly ochotny angažovat samotné filmy.
(ale jak říkám, minulý rok jsem nebyl a ten předminulý už si nepamatuji dobře, možná se pletu)
Co je větší výrobce když vloni to bylo o poznání lepší snad i letos to bude lepší a už se těším...